Otkrivena istina o Živojinovićima: Sandrina drugarica razvezala jezik! Šta se dešava u pjevačicinom domu?

Showbizz

Otkrivena istina o Živojinovićima: Sandrina drugarica razvezala jezik! Šta se dešava u pjevačicinom domu?

Iako se prije mjesec dana spekulisalo da se Brena otkačila snajke Sandre Miljaković, te da ona i Viktor više nisu zajedno, to nije istinina. Njih dvoje su i prema navodima i dalje u vezi, vole se i lijepo im je, a Sandra o Živojinovićima ima samo riječi hvale.

Prema navodima, jedna njena drugarica, Sandra je oduševljena Viktorovom porodicom, posebno Brenom!

– Sandra je prezadovoljna sa Viktorom, posebno je oduševljena Brenom i Bobom, i uopšte njihovom porodicom. Rekla je da će nam otkriti kakvo je njihovo pravo lice i golu istinu o svemu što se tiče njih – kaže Sandrina drugarica sa fakulteta za Scandal i dodaje:

– Objasnila je da nije ni sanjala da neko ko je toliko popularan i moćan može da bude tako normalan i jednostavan. Kaže da je Brena uvijek pita za roditelje, kako su, šta rade, treba li im neka pomoć…

A što su domaćini veliki, to je Sandri najjači utisak, kad to pomene, najviše misli na Bobu koji obožava da kuha i da zove goste. On je gleda kao kćerku, Brena kaže ustane ujutru, pita sve šta će za doručak, obična je i neposredna. Kao sve druge majke, i to je ono što je Sandru dodatno osvojilo i zadržalo je uz Viktora.

Mnogo mi je drago zbog nje, i ona je fina i vrijedna djevojka koja nije jurila bogatog momka, već je sa Viktorom iz ljubavi – završava izvor. ekskluziva.ba/scandal

Odgovori