Mlada zubarka iznenada UMRLA, a okolnosti smrti potpuna su MISTERIJA: Reči majke i sestre ulivaju jezu…

Region

Mlada zubarka iznenada UMRLA, a okolnosti smrti potpuna su MISTERIJA: Reči majke i sestre ulivaju jezu…

Emili Najane da Silva Ribeiro (24), zubarka iz Sao Paula, preminula je u bolnici Nosa Senjora, a njena porodica smatra da je u smrt “umešao prste” bivši suprug.

Najpre je Emili spasena u bolnici pod sumnjom da se predozirala, a onda je iznenada preminula tokom lečenja, što je zaprepastilo lekare.

Nakon što su uradili obdukcioni nalaz, utvrđeno je da je smrt nastupila od posledica “direktnog gušenja”.

Majka žrtve Žozimeri Bento rekla je za portal G1 kako porodica njene ćerke sumnja da je ubistvo počinio Emilinin bivši muž.

– Želim pravdu. Emili je želela da radi i da odgaja sina. Njen muž nije prihvatao razvod, želeo je da budu i dalje zajedno, ali ona to nipošto nije prihvatala jer je svašta trpela sa njim u braku. Zato joj je oduzeo život, sigurna sam u to – rekla je gospođa Bento.

Civilna policija okruga Sao Paulo rekla je da je za istragu smrti mlade žene odgovoran Sedmi policijski sektor za ubistva metropolitanske policije, dok je tužilac Augusto Cezar Čunja rekao da ne može sa sigurnošću da se tvrdi da je u pitanju ubistvo.

– Pomenutog muškarca tretiramo kao osumnjičenog zbog svih okolnosti koji se naziru u istrazi. Čim se sve okolnosti razjasne, njegov status se može promeniti – naveo je Čunja.

Emilina rođaka Elisangela Moliterno rekla je medijima kako je njena sestra prijavila agresiju osumnjičenog više puta, a da su na dan incidenta komšije začule buku i svađu iz njihovog stana. (objektiv.rs)

Odgovori