Verenica Ivana Marinkovića SE NE ODVAJA OD MALOG ŽELJKA KULIĆA Obilazi sa njim Beograd i pozira, a svi joj poručuju: “DOBRO TI STOJI”

Region

Miljana Kulić trenutno se nalazi na letovanju u Italiji sa svojim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom, a njen sin Željko Kulić boravi kod oca Ivana Marinkovića u Beogradu.

Ivanova verenica Jelena Ilić, koja je u više navrata javno istakla da jedva čeka da upozna Marinkovićevog sina, po svemu sudeći se odlično slaže sa mališanom.

Njih dvoje su ceo dan proveli na beogradskim ulicama, pri čemu mali Željko nije skidao osmeh sa lica.

Pratioci su razneženo reagovali na ove prizore i poručili su Jeleni da joj “dete dobro stoji” i da se “što pre ostvari kao majka”.

Podsetimo, pre ulaska u Zadrugu Marinković nije bio u kontaktu sa dečakom i retko ga je viđao, a on čak nema njegovo prezime, već majčino.

– Drago mi je što sam se izmirio sa Marijom i Miljanom jer je to preduslov da imam kontakt sa Željkom. Pored sebe imam ženu koja nikada ni u jednom trenutku nije oduzimala meni pravo da imam bilo kakav kontakt. Miljana ima svoj život, ja svoj, deli na nekih 300 kilometara, ali hvala Bogu nije to ništa predaleko, možemo da se viđamo Željko i ja. Tu su vikendi, raspusti… U “Zadruzi” su postavljani dobri temelji za naš odnos – pričao je Ivan, a ko ga je iz Zadruge 6 tužio saznajte u odvojenoj vesti.

blic.rs