Ana priznala šta je Maji šapnula kada joj je izjavila saučešće, pa je otkrila da li je NAHRANILA SUJETU njegovom prevarom Anđele!

Zanimljivosti

Voditeljka Dušica Jakovljević večeras je u studiju u emisiji “Narod pita” ugostila drugoplasiranu superfinalistkinju Anu Ćurčić, te je tom prilikom porazgovarala sa njom.

Zašto su svi misli da se foliraš kada je reč o tvojim osećanjima – pitala je Dušica.

Mislili su zbog toga što sam stalno spuštala loptu, mislili su zbog pesme. Mislili su da sam s pesmom “Zbogom ćelavi”, da sam potvrdila emocije, a suprotno je, objasnila sam jedan deo svoje emocije. Gledalac koji gleda, nije u našoj koži. Vrlo opravdano sam spuštala loptu, ne zbog njega, nego zbog sebe. Ne sećam se šta su mi još pripisivali – rekla je Ana.

Nakon odgledanog priloga o svađi Ane i Maje Marinković, Ćurčićeva je prokomentarisala ovu svađu.

Kako komentarišeš i to što su zadrugari govorili, bila su i pitanja, da si nahranila sujetu kada je Zvezdan prevario Anđelu s Majom – pitala je voditeljka.

Nisam nahranila svoju sujetu, čak sam i bila vidno iznenađena da je Zvezdan prevario Anđelu, jer je ostavio mene zbog velike ljubavi, pa je ostavio i njju zbog Maje. Ja sam mnoge stvari otkrila i suočila se kakav je on, u mnogim situacijama je bio prekriven.Sve se lomilo preko mene, ispala sam kriva što sam dobra sa Majom. Šta je meni Maja kriva?! Meni je Slavnić kriv, pa i Anđela – rekla je Ana.

pink