‘Moj bivši dečko me blokirao i prestao razgovarati sa mnom, ali sada očekujem njegovo dijete’

Zanimljivosti

Moj bivši dečko me blokirao i prestao razgovarati sa mnom, ali sada očekujem njegovo dijete’

– Bila sam šokirana kad me moj bivši dečko blokirao i prestao razgovarati sa mnom, a sada sam saznala da sam trudna s njegovim djetetom. Upoznali smo se prošle godine na web stranici za spojeve i odmah smo kliknuli. Počeli smo se viđati i stvarno smo se dobro slagali – napisala je jedna djevojka za The Sun.

No, kada su proveli vikend zajedno, odjednom je prestao odgovarati na njezin poruke. Otkrila je da ju je blokirao i na društvenim mrežama. Bila je u šoku, ali je odlučila nastaviti dalje sa svojim životom. Međutim, saznala je da je u 18. tjednu trudnoće.

– Ne znam bih li trebala pronaći način da mu to kažem, jer je jasno rekao da ne želi vezu sa mnom. Bojim se da će me ponovno odbiti i naše dijete – nastavila je.

– Nije važno jeste li zajedno ili razdvojeni, on i dalje ima zakonsku obvezu financirati svoju bebu, a vaše će dijete željeti znati svog oca i postavljati će pitanja o njemu. Vaš se bivši ponašao kukavički i mogao bi odbiti svoje dijete ili zahtijevati testove očinstva, ali koliko god teško bilo vama, mora znati istinu – odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre. prneosi “Vecernji list” (haber.ba)

Odgovori