Otac Hoće Da Se Odrekne Matore Zbog Svadbe Sa Anitom: Majka I Ja Ćemo Ti Umrijeti Zbog Vjenčanja Sa Ženom!

Zanimljivosti

Otac hoće da se odrekne Matore zbog svadbe sa Anitom: Majka i ja ćemo ti umrijeti zbog vjenčanja sa ženom!

Kao što smo objavili, bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su otkrile da planiraju da stanu na ludi kamen.

Njih dvije će se vjenčati tokom ljeta u Crnoj Gori, gdje su dozvoljena vjenčanja pripadnika istog spola. Matora i Anita će brak sklopiti na jahti Jovaninog prijatelja u Tivtu, a onda će napraviti žurku u jednoj iznajmljenoj vili u Beogradu.

Ipak, da ne ide sve po loju, potrudili su se Jovanini roditelji.

Kako prenosi Kurir, ona se prije nekoliko dana sastala s njima, a najveći problem napravio je njen otac. On je jako ljut na nju i stalno plače od bruke i sramote koju mu je ona priredila. Više puta joj je ponovio da će je se odreći i da će i njena majka i on umrijeti zbog toga što ona želi da se vjenča sa ženom. Njeni roditelji su ubijeđeni da nju Anita ne voli i da samo želi da je prevari i uzme joj novac, a da je u sve umiješala i dijete kako bi ostvarila svoj cilj.

Podsjetimo, Anita je sada na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz prodavnice vjenčanica i tom prlikom pokazala kako teku pripreme za vjenčanje. Naime, u prvom planu našla se prelijepa “sirena” vjenčanica, koju krase biseri, a na njoj bila je tagovana i Matora, koja se odmah oglasila:

– Ja ne smijem da gledam to, ja sam mladoženja.

 Kurir