SLAVIŠA ČUROVIĆ ZAPALIO REGION: “Gde je ženi važniji kućni ljubimac nego muž, očekujte debelu propast”

Zanimljivosti

Poznati glumac koji je ponosan na svoje crnogorsko poreklo ističe da je sa bivšom suprugom i koleginicom ostao u dobrim odnosima

Glumac Slaviša Čurović ponosan je na svoje crnogorsko poreklo, za koje kaže da krije najbolji soj srpskog naroda, iako je zbog režima u rodnoj grudi morao da je teška srca napusti, dok mu je porodica prolazila društvenu golgotu.

Umetnik koga sada gledamo u ulozi Orlanda u seriji “Igra sudbine” iz Crne Gore svio je svoje gnezdo u Beogradu, postao otac jedne devojčice, a sada je razveden iako smatra da je to jedna budalaština.

Sa bivšom suprugom glumicom Tijanom ostao je u odličnim odnosima.

“U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod, rekao je Slaviša u intervjuu za Novosti.

Razvod je budalaština, trpeti je hrišćanski

Nakon svega, siguran je da je razvod budalaština i da po hrišćanskim i crkvenim pravilima treba trpeti.

“Bolje je trpeti – zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, al ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti – više se šeta pasa po ulici nego dece, pa se posle pitamo što nestajemo kao narod.

kutaknet.com