Oglasila se trudnica nakon finala! Maja Jevtić uputila mentorki reči koje kidaju dušu: „Bile su velike borbe“ (FOTO)

Showbizz

Trudnica Maja Jevtić sinoć je u velikom finalu zauzela visoko četvrto mesto, a kako je sama istakla kasnije, nije se nadala ovom uspehu.

Ona se nakon finala oglasila na društvenim mrežama gde se zahvalila svima koji su je podržavali u takmičenju.

Posebnu poruku je imala za mentorku Mariju Šerifović sa kojom je radila proteklih devet meseci.

-Nakon svega, dugujem ti nekoliko reci iz srca. Čovek, prijatelj, drug! Najbolji mentor na svetu i veličina od čoveka. Dok vam ovo pišem, milion emocija prolazi kroz mene – počela je ona, pa se onda osrnula na takmičenje:

-Bile su to velike borbe, usponi, padovi, odricanja, ulaganja i mnogo toga. No, kada se osvrnem, opet bih sve ponovila, jer samo srcem je ispravno i vredno. Znala sam da je neko ko ce mi dati tu energiju, savet, gurati napred, jer je njen duh takav -pobednicki. I evo, zato sam tu gde jesam finalu! Hvala ti Marija što si nas dvoje bodrila da ne odustajemo i da smo sada samo još jači. A ja se nadam da opravdavam to na neki svoj način i tek ću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Jevtić (@majajevticofficial)

Podsetimo, Maja je u sedmom mesecu trudnoće, a termin porođaja je 29. avgust. U finalu je rekla da su ona i njen suprug već odabrali neka imena za bebu, pa ako bude devojčica ime će biti Maša, a dečak Bogdan.

grand.nova.rs