„Kolege su me stravično razočarale“, Đorđe David nakon trijumfa zapretio pobednici: „Kreće tortura“ (VIDEO)

Region

Iznenađenje i neočekivana radost usledili su nakon proglašenja pobednika 16. sezone „Zvezda Granda“.

Slavica Angelova iz Strumice nije mogla ni da sanja da će je publika 2023. godine izabrati za pobednika.

– Iskreno nemam odgovor na pitanje kako se osećam. Presrećna sam i nisam očekivala da ću pobediti– jedva je izustila Slavica za Grand.

Tokom takmičenja njen mentor Đorđe David rekao je da je imala emotivne probleme, ali nakon pobede sve je zaboravljeno. Ali čekaj da vidimo šta je to bilo tokom takmičenja i kakvu je kritiku dobila od Đorđa.

– Kada pogrešim, dođe mi da zaplačem, a posle shvatim da je mentor bio u pravu. Ovde je da me popravi i da me ispravi kao mentor i kao psihiholog– obajsnila je ona.

A šta ponosni mentor, Đorđe David, ima da kaže?

– I da nije ušla u 8, i da nije ušla u 4 i superfinale i da nije pobedila. Slavica i mi smo imali dogovor da počne sa nama da radi širom regiona. Ja to radim i sa Josifovskim, slab sam na Makednoce što ne znači da će srce da mi pukne zbog Dženana, dobio sam starije dete– tvrdi David koji se osvrnuo i na zabrane pojedinih autora i pevača da izvode njihove pesme u takmičenju.

– To je posebna priča gde su me neke kolege stravično razočarale. Njima na dušu….– iskren je Đorđe.

Mentor je u intervjuu otkrio da su probe sa kandidatima bile veoma naporne i da su trajale čak 96 dana. Nekada su umeli i po više od 8 sati da budu u studiju. zato ne želi da Slavičinu pobedu olako shvati i da sav trud i rad bude zaboravljen, te je odlučio da preuzme drastične mere

– Ona nema više opuštanja u životu. Tek sad za nju, što se mene tiče, kreće tortura. Moraće vrlo ozbiljno da se sprema za ono što je moja ideja, a to je da jednostavno posle ovoga mora da uradi na muzičkom planu. Kada te nebo pogleda kao nju i kada ti napravi šriču kao što se njoj desilo, tu ako odustaneš prizivaš zlu sreću. Ona mora da nastavi još žešće nego što je radila do sad, znači potpuno se okrenuti sebi i tek ćemo sada imati razgovor.

Ceo intervju sa pobednicom pogledajte u videu ispod:

grand.nova.rs