Ana Bekuta surovo iskrena: „Pobednici retko naprave karijeru“ (VIDEO)

Region

Pevačica Ana Bekuta imala je jednu kandidatkinju u velikom finalu „Zvezde Granda“, mladu Ivonu Damjanović iz Sombora sa kojom je nesebično radila, a činjenica da je ona kao neko iz folk branše pripremao kanidatkinju koja je izvodila pretežno zabavnu muziku mnoge je iznenadila. Ana je u razgovoru za Grand objasnila kako je protekao rad sa takmičarkom kojoj je bila mentor i koja je bila jedina devojka iz Srbije u velikom finalu, a otkriva i koliko je uopšte bitna pobeda za karijeru.

-Počela je sa zabavnom muzikom, a onda sam je uključila u komercijalnu notu. Ivona je devojka koja studira muziku, pleše. Ona je sva satkana od muzike. Mislim da njeno vreme tek dolazi bude li ona to želela. Živi za muziku i ponosna sam što je došla do finala – istakla je Ana.

U ovoj sezoni je bilo primetno dosta zabavne muzike a Ana je rekla da je upravo zbog toga sa svojom kaniddatkinjom radila više muzičkih žanrova.

-Zato sam Ivonu uvodila u narodnjake, ona peva tradicionalnu muziku, ali sam to ispucala sa Sarom Milivojević iz Brčkog koja je nekako više osećala taj žanr. Ivonica je divno otpevala „Somborske ruže“ u polufinalu, svi o tome pričaju i baš me je tu prijatno iznenadila. Očigledno da je to neki njen izraz – objasnila je Ana.

Pevačica koja ima impozantnu karijeru iza sebe ne želi da govori na temu da li prepoznaje potencijal kod nekog od finalista da jednoga dana postane velika zvezda i miljenik publike.

-Ne želim o tome da pričam jer to zavisi od mnogo činilaca ko će kasnije napraviti posao. Ispostavilo se da pobednici retko naprave karijeru. Ne znam zbog čega je to tako, valjda se ovi iz pozadine više trude. Sve je stvar trenutka. Da li će pobednik dobiti dobru pesmu, da li će ta pesma biti zapažena kod publike. Mnogo tu ima zanimljivih stvari, ovde sam od početka ovog formata i pobednik ne znači ništa. Karijera se pravi posle ove finalne noći i onaj ko bude imao najviše sreće i pameti će postati zvezda – rekla je Bekuta.

Pevačica je istakla i da je jedan faktor ključan.

-Faktor iks je presudan, da se ne lažemo. Ja kada sam se takmičila još kao devojčurak u Prvom glasu Srbije nikada nisam bila prva, uvek druga, treća, četvrta, ali sam napravila karijeru – istakla je pevačica.

Intervju sa Anom Bekutom pogledajte u videu:

grand.nova.rs