DUGO ME JE VARALA SA MOJIM DRUGOM! Darko Filipović o razvodu od Jasmine – ona potvrdila, on RASPALIO PO NJOJ!

Showbizz

Darko Filipović oglasio se povodom priča da se nakom 12 godina razveo od Jasmine, te raspalio po bivšoj supruzi.

U svim domaćim medijma kao bomba odjeknula je vest da se pevač Darko Filipović razveo nakon 12 godina braka, te da mu je bivša supruga Jasmina navodno pronašla sumnjive poruke u telefonu.

Pisalo se da je Jasmina pokupila stvari i iselila se sa ćerkom iz stana u kojem su živeli, a ni jedno ni drugo se nisu oglašavali za medije – sve do sad. Jasmina je najpre i kratko samo potvrdila vest o razvodu, a brzo nakon nje oglasio se i Darko koji nije imao lepe reče za svoju bivšu. Pevač je sada naveo da ga je Jasmina varala, te da je upravo to razlog rastanka.

Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara”, rekao je Darko, pa nastavio:

“Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote”, dodao je Filipović, pa se obratio bivšoj za kraj:

“Želim joj sve najbolje”, izjavio je pevač za medije.

(MONDO/ Republika)