POMOZIMO MALOM PETRU (12): Da bi se izlečio od teške bolesti neophodna mu je skupa terapija u Americi!

Region

Portal Serbian Times podržao je humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za lečenje malog Petra Mićića iz Kragujevca. Pozivamo sve čitaoce našeg portala koji su u mogućnosti da se priključe akciji i doprinesu borbi za Petrovo detinjstvo!

Poziv Petrovih roditelja, sveštenika Petra Mićića i supruge Kristine, objavljen na stranici GoFundMe prenosimo u celosti:

Poštovani, obraćamo Vam se u času našeg najvećeg bola. Razjeda nas patnja za detetom, koje volimo više od sopstvenog života. Preklinjemo Vas da sa nama podelite bol i jad, koji niko ko nije prošao ovaj ‘Stradalni Put’ ne može ni da pojmi umom.

Naš sin Petar od 12 godina se razboleo od teškog oblika sarkoma mekog tkiva (alveolarni rabdomiosarkom).

Pre tri godine lečenje je počelo u Kragujevcu, nastavljeno u Beogradu, a trenutno je dete u Štutgartu. Pošto su se uprkos terapiji pojavile metastaze, doktorka K. Blatman koja ga leči, upućuje ga na dalje lečenje u SAD kod eksperta za sarkome dr. Pitera Andersona u kliniku Klivlend.

Molimo Vas da finansijski podržite ovaj Petrov put, u veri i nadi da će nas voljeni sin pobediti ovu opaku bolest.

Puni smo ljubavi prema našem bolesnom detetu, ali smo nemoćni pred zahtevom klinike da uplatimo za nas visoku sumu novca. Ovu molbu Vam upucujemo kao bolni vapaj za nastavak života našeg sina.

Podajte koliko mozete kako bi naš Petar osetio radost života i detinjstva koju mu je teska bolest oduzela.

Roditelji, sveštenik Goran Mićić i supruga Kristina Mićić iz Kragujevca.

Serbian Times