„Ovo je hit godine“, Aleksandra Prijović objavila prvu pesmu sa albuma, reči kidaju dušu (VIDEO)

Showbizz

Kao najavu za novi album „Devet života“, pevačica Aleksandra Prijović danas je objavila prvu pesmu koja nosi naziv „Kuća strave“.

Ona je u svojim izjavama ranije isticala da će novi album biti nešto posebno, a sudeći prema prvoj pesmi Aleksandra je bila potpuno u pravu.

Na ovom projektu će se naći devet novih pesama koje će Prija otpevati i na velikoj turneji koja počinje u septembru ove godine, a čija će kruna biti upravo koncert u Beogradu.

Nova pesma koju je danas objavila već na prvo slušanje osvaja srca publike, a muziku i tekst za ovu numeru napisao je njen suprug Filip Živojinović.

-Nisi me još prošao, zato dobro mi došao u ovu našu kući strave gde sam umrla za tobom, a čekam da mi jave. Idi gde si pošao, a onda dobro mi došao u ovaj bar za za jednog gosta u koji dođeš kad ti dosta da pokupiš ono što osta – glasi refren nove pesme.

–„Ovo je hit godine“, „Pesmetina“, „Svaka čast“, „Kakva emocija“ – samo su neki od prvih komentara i reakcija na pesmu.

Podsetimo, pevačica se sinoć oglasila na društvenim mrežama gde je najavila novi projekat, a tom prilikom se zahvalila publici na podršci koju dobija sve ove godine.

-Dragi moji, došao je trenutak da sa vama podelim mojih “Devet života”. Broj 9 simbolizuje završetak jednog ciklusa, pa je ujedno i najprikladniji naziv za ovaj album, koji najavljuje sve što će se dešavati od septembra ove godine, kada kreće moja prva regionalna koncertna turneja. Znate da ne volim previše da pričam, volim da moj rad govori za mene, ali želim da znate da sam se potrudila kao nikada. Ovo je moj omiljeni i najiskreniji album do sada. Ovo sam ja! Vama beskrajno hvala što ste uz mene sve ove godine, znači mi više nego što ću ikada moći rečima da vam objasnim! Album “Devet života” izlazi u ponedeljak 26.6.2023. u 12h, a kao malo iznenađenje za vas (jer sam vam ipak obećala da će pesme izaći sredinom juna), sutra u 12h objavljujem jednu od mojih omiljenih pesama “Kuća strave”. A koji se naziv vama najviše dopada? – napisala je pevačica sinoć u objavi na Instagramu.

U videu pošlušajte novu pesmu Aleksandre Prijović

grand.nova.rs