Marija Šerifović ispunila obećanje: Pevačica posetila Mustafu u Zenici

Region

Pevačica Marija Šerifović ispunila je obećanje i konačno je stigla da poseti momka iz Zenice, Mustafu Hrustića, za kog se čulo nakon što je objavljen intervju sa njim, a na kojem se vidi i kako spava ispod jednog mosta u pomenutom gradu.

Marija je sada, pored brojnih obaveza našla slobodno vreme i posetila Mustafu u rodnoj Zenici, a sve je prenela putem svog Jutjub kanala.

Ona je iznenadila Mustafu i posetila ga u stanu u koji se nedavno uselio, a svoje obećanje, kao i uvek, ispunila je i Mustafi je platila kriju za stan za narednih godinu dana, tačnije od kraja avgusta ove godine do kraja avgusta sledeće, 2024. godine.

Pored kirije, gazdarici kuće dala je novac i za račune, takođe za godinu dana.

Njen menadžer je Mustafu, nakon Marijine posete, odveo u obližnji restoran u rodnoj Zenici, gde će, dokle god to on bude želeo, imati besplatne obroke. Konkretno, tri dnevno.

– Mustafa je divan dečko, ovakvih primera sigurno ima na hiljade, ali ako smo mu malkice popravili i olakšali život makar na trenutak, pa eto i tih godinu dana…. – Marija se zatim potapšala po srcu i prstom pokazala ka nebu.

Iako je imao težak život, on nas je u Zenici dočekao s osmehom i ljubazno nas primio u svoj skromni, privremeni dom. Trošna sobica na periferiji grada njegovo je „parče sreće“, a kako nam je priznao, zahvalan je svim ljudima koji su mu pomogli.

Grand