ALEKS DOBILA NEVJEROVATAN POKLON OD PORODICE FILIPA CARA – Evo Šta Je Dočekalo U Sobi U Crikvenici

Showbizz

ALEKS DOBILA NEVJEROVATAN POKLON OD PORODICE FILIPA CARA – evo šta je dočekalo u sobi u Crikvenici

Aleksandra Nikolić ima više razloga za sreću. Pobijedila je u “Zadruzi 6”, a i sada uživa sa svojim dečkom Filipom Carem na hrvatskom primorju u njegovom rodnom gradu, Crikvenici
Kako je i sama potvrdila, upoznavanje sa porodicom je sjajno proteklo te ima samo najljepše impresije iz hrvatskog grada.

Aleks je podijelila sliku na Instagramu i svima pokazala kako Filip brine o njoj i da se ona oseća kao prava carica. Naime, Nikolićeva je dobila obrok u krevet, a svojim pratiocima je pokazala šta je to Car spremio. Na tanjiru se vidi puno lokalnih, domaćih delikatesa u kojima je Aleks sigurno uživala.

Car je vjerio Aleksandru Nikolić na samom kraju šeste sezone. On je to učinio prstenom koji su kupili fanovi. Prosidba je priređena uz pomoć produkcije u Bijeloj kući i Aleks je bez razmišljanja pristala. Interesantno, da njena majka Slovenka nije bila oduševlejna što joj je kćerka u vezi sa problematičnim momkom koji je često vrijeđao, ali da je nakon vjeridbe odlučila da se pomiri sa time i da podrži svoju kćerku.

Ipak, po svemu sudeći do vjenčanja neće doći u skorije vreme jer je Car u najnovijem obraćanju priznao da njih dvoje uopšte nisu ni spomenuli vjenčanje od kada su u Crikvenici. Aleks je ostavila Dejana Dragojevića upravo zbog Filipa. Iako se Nikolićeva uzdržavala od toga da kaže ijednu ružnu riječ o svom bivšem dečku, dotle je momak iz Veternika bio vrlo oštar povodom pobjede Nikolićeve.

– Smatram da nema nijedna moja zasluga, jer sve što je proikazano moralno se kosi sa svim ljudskim načelima. Sve što se tiče pobednika smatram da nema nijednu moju stvar, niti kvalitetno delo. Njena pobeda nije moja – rekao je Dejan. balasevizam.

novi.ba