Veliko srce kapetana Modrića! Bolesnom dječaku ispunio želju, majka: ‘Luka je nevjerojatan’

Region

Pričao je s nama 15-ak minuta. Nismo ga željeli predugo gnjaviti, bio je vrlo opušten. Nevjerojatno kako ima obje noge na zemlji. Toliko je voljen ne samo zbog svog nogometa, ispričala je Tinova majka nakon susreta s Lukom

Tko zna koji put je oduševio nogometni svijet svojom pojavom i umijećem na terenu, a nakon što je dobio ovacije prepunog De Kuipa, Luka Modrić ispunio je životnu želju bolesnom dječaku Tinu Vukadinu (10), piše De Limburger.

Tin, koji boluje od metaboličke bolesti zbog koje je morao na transplantaciju jetre i bubrega, i njegova obitelj koja živi u Roermondu, bili su na De Kuipu na utakmici Hrvatske i Nizozemske, zahvaljujući zakladi FC Robinstijn, a ne samo da je Tin gledao, već je na travnjak izašao držeći se za ruku sa svojim idolom i idolom mnogih klinaca koji bi jednog dana htjeli biti poput Luke Modrića.

– Bilo je nestvarno i jako uzbudljivo. Bio je tako impresioniran. Po cijele dane gleda snimke koje mu šalju kolege iz razreda. Sve su snimali na televiziji. Pričao je s nama 15-ak minuta. Nismo ga željeli predugo gnjaviti, bio je vrlo opušten. On je tako normalan, nevjerojatno kako ima obje noge na zemlji. Toliko je voljen ne samo zbog svog nogometa, već i zbog svoje osobnosti – ispričala je Tinova majka.

Vukadini su dan nakon utakmice posjetili hotel s hrvatskom reprezentacijom u Schiedamu i tamo ih je ugostio Modrić, a za poklon je Tinu i njegovom mlađem bratu Franu hrvatski kapetan dao dva hrvatska dresa uz poruku: “Za Tina i Frana, od srca Luka Modrić”.

24sata.hr