Mlada isprobala 137 vjenčanica dok nije pronašla onu pravu: ‘Fotkala sam svaku od njih’

Svijet

Jac je posjetila devet salona s vjenčanicama, a na kraju je izabrala jednu glavnu i tri dodatne za ostale ceremonije i događaje. U videu je objavila fotografije svih 137 vjenčanica koje je probala

Buduća mladenka Jac Vanek snimila je video za društvene mreže u kojem je priznala broj vjenčanica koje je probala dok nije našla onu savršenu. Osim što je otkrila vrtoglavi broj 137, sve je te vjenčanice fotografirala na sebi i ubacila fotke u video.

– Još nisam sigurna trebam li biti impresionirana ili bi me trebalo biti jako sram – kroz šalu je rekla mladenka.

Vanek će se udati u rujnu u Francuskoj, a njezin je video pogledalo pola milijuna ljudi.

– Pravih vjenčanica bilo je 133, a dodatne četiri haljine su za ceremonije i događaje koje idu uz samo vjenčanje – otkrila je.

@jacvanek

I tried on HOW many wedding dresses until I found the one?!?! 😳 Let me know if you want me to deep dive into any of these! And check the comments to see ifyou guessed correctly! #weddingdress #2023bride #weddingdressinspo #weddingdressshopping #bridetobe #bridallooks #weddingcountdown #summerwedding #weddingtiktok #wedding #weddingplanning #bride #greenscreen

♬ original sound – Jac Vanek

Jac je na početku svoje potrage imala specifičnu haljinu u mislima, s dubokim ‘V’ izrezom i zvonolikim rukavima, no ubrzo je shvatila da to nije to što želi.

– Probavajući tolike haljine, shvatila sam da bih za vjenčanicu voljela imati neku koja inače nije mog klasičnog stila. Kroj haljina koje inače nosim mi se činio previše poznat, u takvima se nisam osjećala posebno. Zato sam izabrala nešto potpuno drugačije – ispričala je za Insider.

Vanek je posjetila ukupno devet salona s vjenčanicama, a ispričala je da su joj se sve činile vrlo sličnima i dosadnima.

– Znam da se 137 haljina čini kao prevelik broj, ali zbilja sam uživala u isprobavanju – zaključila je.

24sata