MILJANA MOLI GAZDE KLUBOVA DA PEVA KOD NJIH! Kulićka Se Nudi Svima, Preklinje Za Nastup, A Traži 5.000 EVRA! Niže Blam Za Blamom!

Showbizz

MILJANA MOLI GAZDE KLUBOVA DA PEVA KOD NJIH! Kulićka se nudi svima, preklinje za nastup, a traži 5.000 EVRA! Niže blam za blamom!

Miljana Kulić ne odustaje od svog pokušaja da bude pevačica. Ona je snimila kaver za jednu pesmu i rešila da nastupa.

Pošlo joj je za rukom nekoliko puta da se popne na binu u klubovima, ali, kako sada stvari stoje, ne piše joj se sjajna pevačka budućnost.

Em što se većina slaže da je njen glas atak na sluh, em što je gazde klubova izbegavaju. To je jasno zaključiti na osnovu jedne prepiske koja se pojavila na društvenim mtežama.

Naime, Miljana se sama nudi gazdama klubova da je angužuju, ali je dobila negativan odgovor.

– Da li ste zainteresovani za moje gostovanje u vašem klubu? Ljudi me mnogo traže tu. Unapred hvala, pozdrav – napisala je očajna Miljana Kulić, a onda je usledio kratak odgovor:

– Nismo – pisalo je u prepisci.

Podsetimo, Miljana Kulić je nedavno imala nastup u jednom klubu, u kojem je izvodila svoju numeru, ali i pesme poznatih izvođača. Njeno ponašanje na sceni bilo je provokativno i vulgarno. U prekratkoj haljini, neprestano se uvijala, čak je podigla haljinu pokušavajući da privuče pažnju publike. Međutim, umesto pozitivnih reakcija, Miljana je doživela osude i kritike.

Ona je navodno za 45 minuta uzela 5.000 evra.

(Kurir.rs/ Blic)