“ŽENA POBEĐUJE U ZADRUZI 6!” OVO SU POSLEDNJE PROGNOZE, DVA IMENA IZNENAĐUJU NA LISTI!

Showbizz

Finale šeste sezone rijaliti šou-programa “Zadruga” zakazano je za 8. jun, a o pobedniku ovog TV formata se uveliko spekuliše.

Kako bismo opipali puls čitalaca, na našem portalu je pre tri dana postavljena anketa u kojoj ste mogli da izrazite mišljenje o vlastitim favoritima, a sada vam donosimo i rezultate iste.

Na četvrtom mestu bi, prema vašim glasovima, trebalo da se nađe Ivan Marinković i to sa 9% glasova. Tekuću sezonu je obeležio njegov odnos sa sinom Željkom Kulićem, dobijenim sa nekadašnjom zadrugarkom Miljanom Kulić, a scene njihovog zbližavanja su do suza dovele kako gledaoce tako i same učesnike rijalitija.

Na trećem mestu bi, prema vašim glasovima, trebalo da se nađe Bilal Brajlović, i to sa 14% glasova. Gledaoci su u ovoj sezoni pomno pratili razvoj njegovog odnosa sa starletom Majom Marinković, a svakako će se pamtiti i njegov pad koji mu je uzrokovao mnoštvo problema zbog kojih mesecima nije boravio na imanju u Šimanovcima.

Na ubedljivom prvom mestu, prema vašim glasovima, trebalo bi da se nađe Ana Ćurčić, i to sa 28% glasova. Ona je privukla pažnju mnogih zbog odnosa sa nekadašnjim robijašem Zvezdanom Slavnićem, koji ju je pred kamerama prevario sa Anđelom Đuričić.

Ipak, treba istaći da su glasovi u anketi na našem sajtu besplatni, te da se u potpunosti mogu razlikovati u odnosu na SMS glasove u finalu za koje je potrebno izdvojiti određenu sumu novca.

Sa druge strane, u drugoj anketi smo vas pitali da li bi Anđela i Zvezdan odneli pobedu u “Zadruzi 6” da nisu diskvalifikovani tik pred finale, i čak 67% vas smatra da ne bi došlo do toga.

pulsonline.rs