Devojka sa krilima otkrila koji je njen najveći strah! Podelila emotivni snimak sa ćerkicom i poručila: Ne ograničavajte sebe! (VIDEO)

Region

Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko je postala majka devojčice po imenu Lara

Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko je postala majka devojčice po imenu Lara početkom ove godine, tačnije u februaru.

Inače, Dejana je rođena bez gornjih ekstremiteta, ali njena svakodnevna borba pokazuje snagu ljudskog duha. Ona je sa brojnim pratiocima delila trenutke sa ćerkicom i kako se snalazi u njenoj nezi.

Ona na TikToku zajedno sa suprugom objavljuje snimke sa bebom, dnevne rutime pa i kako prevazilazi razne stvari koje su čak i ljudima sa ekstremitetima ponekad teške, ali ona dokazuje da strahovi mogu da se pobede i da neki nedostaci mogu da se nadomeste, što je ona i dokazala svojim lavljim srcem.

Ona je obajvila video na TikToku pod nazivom – Ovo je bio moj najveći strah. Ne ograničavajte sebe (This was my biggest fear at start. Do not limit yourself) koji je videlo preko 2.4 miliona ljudi.

@marko_dejana

This was my biggest fear at start 🙈 Do not limit yourself ❤️🚀🔥 #parents #parenting #family #kids #love #children #baby #education #momlife #parenthood #mom #motherhood #dad #teachers #school #parentingtips #learning #students #familytime #mother #maman #child #dadlife #babies #babyboy #life #happy #covid #parent #babygirl

♬ original sound – Marko I Dejana

Naime, ona na snimku pokazuje kako diže bebu iz kreveca i hrani je, iako nema ruke. 123 hiljade ljudi je lajkovalo video, a komentari dolaze sa raznih strana sveta i svi su pozitivni kao i ogromno divljene koje je Dejana je dobila.

24sedam.rs