Ponovo u žiži javnosti: Filip ovo nije smeo da uradi Breni VIDEO

Showbizz

Odnos Filipa Živojinovića i Lepe Brene u žiži javnosti

Pevačica Lepa Brena i nekadašnji teniser Boba Živojinović u braku su od 1991. godine. Boba, pored Filipa, ima još dvojicu sinova, upravo iz braka sa Brenom, Stefana i Viktora. Brena i Bobin sin iz prvog braka ponovo su dospeli u žižu javnosti. Njihov odnos ne prestaje da intrigira.

Odnos Lepe Brene i Filipa Živojinovića je godinama tema svih medija, i svi pomno prate svaku reč koju jedno o drugom izgovore. Njihov svaki korak se detaljno analizira. Iako bi mnogi voleli da čuju drugačije, poznato je da suprug Aleksandre Prijović, Filip Živojinović, o svojoj maćehi nikad ne govori ružno. Sve njegove izjave o Breni su izgovorene u superlativu.

Ni Lepa Brena se ne ponaša drugačije. Ona je Filipa od prvog dana prihvatila kao svog sina i uvek govori lepo o njemu. Da je njihov odnos zaista kao odnos majke i deteta, svedoči i snimak koji je postavila na Instagramu Aleksandra Prijović sa proslave Viktorovog rođendana.

Brena i Filip zagrljeni uživaju u pesmi koju je pevala Aleksandra. Ono što je mnogim negativcima zatvorilo usta, jeste kadar u kojem se vidi da Bobin sin ljubi Brenu u glavu.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata Images