Anđela saznala strašnu istinu o roditeljima: Otac ne želi da čuje za nju, evo šta joj je poručio

Zanimljivosti

Otac Anđele Đuričić nije štedeo ćerku po izlasku iz Zadruge

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su u subotu iz Zadruge zbog nasilničkog ponašanja. Po napuštanju imanja u Šimanovcima uputili su se u stan Zvezdanovog oca, Zorana Moke Slavnića iz kog retko izlaze. A i kada izađu nisu raspoloženi da daju izjave, a posebno ne Crnogorka.

Nedavno su gostovali na Hype televiziji gde su otkrili šta ih je dočekalo u spoljnom svetu, ali i šta roditelji kažu na njihova učešća. Đuričićeva je konačno stupila u kontakt s roditeljima, koji su, kao što je i očekivala, veoma ljuti na nju.

– Čuli smo se, ljuti su na mene, to sam očekivala i znam. Rekli su mi da dođem kući ovih dana da porazgovaramo u četiri iliti šest očiju, o Zvezdanu nismo pričali, verovatno ćemo kad dođem kući pričati o svemu – rekla je Anđela.

Otac Anđele Đuričić je posebno ljut na ćerku, za koju je imao samo jedno pitanje.

– Da li si svesna šta si uradila? Nismo mogli da živimo od novinara dan-noć. Kad dođeš pričaćemo šta si uradila, šta radiš i šta ćeš uraditi – rekao je Veliša ćerki.

Dok je Anđela boravila u Zadruzi, pojavila se vest da njeni roditelji zbog sramote koju im je priredila prodaju kuću. Međutim, Đuričićeva je to demantovala.

– Kuća je godinama na prodaju, jedva čekamo da je se otarasimo jer svako želi svoj mir. Od tragedije stoji da prodajemo kuću, ne želimo je više, loše stvari nas vezuju za nju – rekla je Anđela za Hype.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Ata images