Maštao je da postane tata, a sada proživljava pakao: Anastasija u depresiji, ne želi da ga vidi

Showbizz

Poruka Nemanje Gudelja slama srca

Fudbaler Nemanja Gudelj i njegova izabranica, pevačica Anastasija Ražnatović, radovali su se da postanu roditelji. Nažalost, fudbaler se nedavno oglasio na svom Instagramu i podelio tužne vesti. Anastasija je izgubila bebu u četvrtom mesecu trudnoće.

Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – napisao je fudbaler na svom Instagram profilu.

Anastasija Ražnatović je odlučila da se neko vreme povuče iz javnosti, pa je odmah deaktivirala svoj Instagram nalog. mlada pevačica ovaj težak period provodi sa Nemanjom i uz podršku najbližih.

Anastasijin izabranik se ponovo oglasio na društvenim mrežama i u više objava zahvalio obožavateljima na podršci posle saopštavanja tužne vesti.

– Hvala vam! – napisao je u jednoj od objava.

Podsetimo, emotivni partner mlade pevačice nedavno joj je priredio iznenađenje za rođendan. Anastasija se tada i poslednji put oglasila na Instagramu kada je sa pratiocima podelila niz storija.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata Images, Instagram