Kad ljubav izbledi, spasa nema: Ana Sević ponovo doživela bračni brodolom, deca odrastaju bez očeva

Zanimljivosti

Porodica Ane Sević njen je izvor sreće i ljubavi

Ana Sević imala je pred sobom blistavu karijeru, međutim porodicu je uvek stavljala na prvo mesto. Kada je 2014. godine rodila ćerku Lorenu u braku sa kolegom Darkom Lazićem, poželela je još puno dece jer ih obožava, međutim nekoliko godina kasnije usledio je razvod.

Sreću i veru u ljubav vratio joj je ubrzo po razvodu biznismen Daniel Nedeljković kome je u prethodne dve i po godine rodila još dvoje dece, ćerku Senu i sina Simeona. A karijera je i dalje ostala po strani. Pevačica uživa u odgajanju naslednika i ne želi da propusti nijedan detalj tokom njihovog odrastanja.

Za pesme i karijeru ima vremena, ali njena publika ne krije koliko je željna da ponovo vidi Anu na bini. Dok se to ne desi, ona živi povučenim životom i gotovo da se ne pojavljuje u javnosti. Nedavno su znatiželjni paparaci pevačicu zatekli na kafi sa suprugom Danielom Nedeljkovićem, a kako njeno uživanje izgleda videli su svi prisutni.

Ako se neki pitaju kako je tako brzo dovela liniju do savršenstva, eto odgovora, pored ovakve fizičke aktivnosti, teretana joj ne treba. Dok ona animira decu, šeta ih i nosi po kafiću, Daniel na miru pije kafu i uživa u pogledu. Ani sve ovo ne pada teško, a izjavila je da bi želela još dece iako ništa ne planiraju. Sevićevoj bi shodno situaciji najbolje bilo da otvori neki privatni vrtić i zanemari scenu, imaće pune ruke posla.

Ove fotografije razljutile su mnoge obožavaoce popularne pevačice jer tvrde da ne treba jedino ona da preuzima brigu oko dece, već da se i Daniel ravnopravno uključi u njihovo odgajanje. Bilo kako bilo, porodica Ane Sević njena je oaza sreće i baza radosti te verujemo da će javnost uskoro obradovati ponovo lepim vestima.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Ata images