Tek mu je 16 godina, prerano je za ove stvari: Viki Miljković zanemela pred vestima koje joj je sin otkrio

Zanimljivosti

Tek mu je 16 godina, prerano je za ove stvari: Viki Miljković zanemela pred vestima koje joj je sin otkrio

Sin Viki Miljković uživa u ljubavi sa prelepom devojkom

Viki Miljković i njen suprug Taške sve češće borave u Istanbulu gde su pazarili skupocenu nekretninu jer planiraju da život polako ali sigurno premeštaju u grad na Bosforu. Kako je Andrej, njihov jedinac već odrastao momak, oni imaju više slobodnog vremena da se posvete jedno drugom.

Sin Viki Miljković najveći je ponos poznatih roditelja. Nije tajna da je veoma talentovan u tenisu te mu mnogi predviđaju blistavu karijeru, ali ono što je poslednjih dana u fokusu medija jeste njegov ljubavni život. Mladi Andrej ludo je zaljubljen, a svoje zadovoljstvo na emotivnom planu emituje i na druga polja. U školi on zadovoljava sve kriterijume, baš onako kako ponosni roditelji od njega očekuju, istovremeno je vrlo ažuran kada je reč o porodičnim zaduženjima.

Naslednik folk pevačice živi vrlo povučeno, ne opterećuje se luksuzom i glamurom, a najveća preokupacija proteklih šest meseci pored časova tenisa mu je devojka. Atraktivnoj plavuši pošlo je za rukom da osvoji srce naslednika estradne umetnice, a to da su osećanja koja ona prema njemu gaji uzajamna najbolje svedoče fotografije koje se na Andrejevom profilu mogu videti.

Koliko je srećan mladić ne krije pa često na društvenim mrežama osvane fotografija iz bioskopa, kafića ili bilo kog mesta na kojem uživa sa izabranicom. Oni su iako veoma mladi već imali prilike da otputuju na romantično putovanje. Buduća snajka Viki Miljković već je imala priliku da se upozna sa njom i Tašketom i po svemu sudeći odlično se sa njima slaže.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images