“DA LI SI SVESNA ŠTA SI URADILA” Anđela Đuričić Se Čula Sa Roditeljima, Ovo Su Prve Reči Oca Veliše, Evo Šta Su Pričali O Zvezdanu

Showbizz

“DA LI SI SVESNA ŠTA SI URADILA” Anđela Đuričić se čula sa roditeljima, ovo su prve reči oca Veliše, evo šta su pričali o Zvezdanu

Anđela Đuričić otkrila je da se, posle diskvalifikacije iz “Zadruge”, čula sa ocem i majkom, kao i detalje razgovora sa njima.

– Čuli smo se, ljuti su na mene, to sam očekivala i znam. Rekli su mi da dođem kući ovih dana da porazgovaramo u četiri iliti šest očiju, o Zvezdanu nismo pričali, verovatno ćemo kad dođem kući pričati o svemu – rekla je Anđela Đuričić, pa progovorila o kući na crnogorskom primorju koja se prodaje.

– Kuća je godinama na prodaju, jedva čekamo da je se otarasimo jer svako želi svoj mir. Od tragedije stoji da prodajemo kuću, ne želimo je više, loše stvari nas vezuju za nju – istakla je za “Hype”.

Anđela je otkrila koje tačno reči je čula od oca:

– Da li si svesna šta si uradila? Nismo mogli da živimo od novinara dan-noć. Kad dođeš pričaćemo šta si uradila, šta radiš i šta ćeš uraditi.

Anđela je Maji Marinković nanela fizičke povrede u rijalitiju, pa je Đuričićeva zbog toga morala da napusti “Zadrugu”. Anđela je imala pik na Maju od kada se dogodila Zvezdanova prevara sa njom, pa je, kako je istakla za pomenut medij, samo naplatila za sve što joj je Marinkovićeva uradila.

– To je bilo njaveće poniženje za mene, ta veza sa Majom. Nju loži sve što je muško i priča koja je glavna u rijalitiju. Nju je ložilo samo da uđe u tu priču. Zvezdan jeste zgodan, ali je ona jurila skandale da je ona nekome preotela nekoga. Drago mi je što sam obrisala pod sa njom i tako je razvukla, da mogu da se vratim u taj trenutak opet bih isto uradila. Naplatila sam joj sve – šokirala je Anđela priznanjem.

kurir.rs/hype/blic