CECA ODGOVORILA NA MILIJEVE PROZIVKE: Razočarao me je kao čovek! Tucakovićeva je bila NOSILAC PROJEKTA!

Showbizz

Ceca Ražnatović kaže da se razočarala u svog nekadašnjeg saradnika Aleksandra Milića Milija, sa kojim je sada u žiriju “Zvezda Granda”.

– Razočarana sam u Milija kao čoveka, ali ne kajem se što sam sarađivala sa njim. Ta saradnja je bila plodonosna i trajala je dve decenije, ali zajedno sa Marinom Tucaković, koja je bila nosilac projekta – rekla je Ceca u emisiji “Ekskluzivno” i dodala da nije samo kompozitor zaslužan da bi pesma bila hit.

– Kada neko napravi melodiju, dušu joj daju tekst i sam izvođač. Ne može samo jedna strana da bude bitna, sve tri su bitne – istakla je Ceca.

Podsetimo, Ceca je ranije u “Zvezdama Granda” rekla i da je tužila Milija, ali nije htela da otkrije zašto.

Kako se kasnije saznalo, pevačica je presavila tabak, jer se Mili upisao kao vlasnik svih albuma koje je radio sa njom, što znači da samo on dobija novac od emitovanja tih pesama preko svih digitalnih platformi. Nekadašnji saradnici često se sukobljavaju u „Zvezdama Granda”, pa je tako Ceca u žaru svađe nedavno rekla Miliju:

– Stvorila sam te, bio si klasičan anonimus! On se branio da je imao karijeru i pre nje i da je napisao hitove i mnogim drugim pevačima – rekla je ona.Kurir.rs/Ekskluzivno/ A.P.