Kritikuje nas osoba koja širi šund – Glumica postavila pitanje Karleuši, ona joj poručila: „Nemoj Gorice na mene da ne bih objavila honorare koje si dobila od Telekoma“

Showbizz

Pevačica Jelena Karleuša je posle više godina zabrane pojavljivanja na televiziji Pink, u nedelju gostovala na pomenutoj televiziji u emisiji „Hit Tvit“. Ona je tom prilikom uvredila sve glumce koji podržavaju skup „Srbija protiv nasilja“, navodeći da “Telekom finansira sve filmove i serije, te da ne treba da glume i uzimaju pare od države, a onda da protestuju protiv Vučića“.

Nakon Jeleninog gostovanja, kada je iznela da glumci nemaju pravo da se žale jer „uzimaju pare od države“, mnoge glumice ostale su zatečene a osim Svetlane Cece Bojković oglasila se i Gorica Popović koja je imala jedno pitanje za Karleušu.

„Osećam veliko gađenje da se osoba koja širi šund zbog kojeg, između ostalog, ljudi izlaze na ulice, našla da kritikuje nas koji smo uvek bili, poznato je, na strani pravde, socijalne, političke i svake druge. Pitala bih je da li plaća porez, za svoje ‘čudesne nastupe’ toj istoj državi koju tako zdušno brani. Sram je bilo“, poručila je Gorica Popović.

Pevačica joj nije ostala dužna, pa joj je na Instagramu odgovorila. Osim kritika na račun glumice, Karleuša je i indirektno priznala da joj „Telekom“ plaća novi album, što je potvrda reči poslanika Narodne stranke iz Niša Đorđa Stankovića, koji ju je optužio da sve ovo radi jer će od Telekoma dobiti silan novac.

„Ne, Gorice ne. Na na mene, ne odgovaraj mi više, bila si prijatelj moje mame i držala si me u krilu kao malu. Ne odgovaraj mi, da ne bih objavila basnaslovne honorare za serije ‘Klan’ i ‘Zbornica’, koje si dobila od ‘Telekoma’, pa da narod vidi kako ‘teško živiš’. Ili vrati ‘diktatorskom režimu’ pare, pa napadaj Srbiju… Časnije je. Ili misliš da je ‘Telekom’ narodski kad da milione tebi, a Vučićev ako meni nekad, na primer, plati za novi album?“, napisala je Jelena Karleuša na svom Instagram nalogu.

nova.rs