Razglednica iz Italije: Ovako izgledaju bajkovita vjenčanja na jezeru Como

Region

Jezero Como možda je najpoznatije kao dom Georgea Clooneyja i njegove supruge Amal, a ta je bajkovita lokacija tiha patnja mnogih mladenki

Jezero Como u Italiji opisuje se kao mjesto “vječnog sunca i tihih užitaka” pa ne čudi što su na njemu vile mnogih slavnih osoba iz cijelog svijeta koje ovamo dolaze po svoj “komadić raja”. Uz vile, ovdje su i brojne lokacije za glamurozna vjenčanja imućnih mladih parova.

Bajkovito jezero Como, dom je Georgea i Amal Clooney, koji u svojoj vili s nevjerojatnim “plavim pogledom” često ugošćuju brojne slavne prijatelje. Jezero Como svojim su drugim domom nazivali i Gianni Versace, Madonna, George Lucas, Brad Pitt i drugi celebrityji koji su uložili u nekretnine na luksuznoj lokaciji.

Vjenčanja na jezeru Como čine se poput sna
Zahvaljujući Instagram profilu pod nazivom Lake Como Weddings, cijeli svijet ima uvid u neka od najglamuroznijih vjenčanja koja se održavaju na tom području, a mladenke koje imaju znatno skromniji budžet mogu maštati uz očaravajuće fotografije, uočiti nove trendove i “posuditi” neki detalj za svoje vjenčanje.

rendovi za vjenčanja za 2023. godinu jednaki su za cijeli svijet
Bez obzira na to je li riječ o vjenčanju na jezeru Como ili u malom istarskom gradiću, atraktivni trendovi za vjenčanja u 2023. mogu se primijeniti za sve lokacije.

U trendu su šareni buketi i cvjetni aranžmani, a posebno je popularno takozvano “ombre cvijeće” odnosno aranžmani u kojima se nijanse cvijeća prelijevaju od svjetlije prema tamnijoj.

Vjenčanice s golim ramenima ponovno su hit, a kad su mladoženje u pitanju, posebno je trendi bijeli smoking.

Bijeli smoking, retro torte i ubrusi od lana hit su za vjenčanja 2023.
Kad je uređenje stola u pitanju, plava i žuta boja vratile su se na velika vrata, kao i prirodni elementi poput pravih limuna i mandarina.

Kad su torte u pitanju, najpopularnije su bijele torte ukrašene cvijećem, a još više retro slastičarska izdanja s puno biskvita.

Salvete od lana i dalje su hit kojim možete dokazati da pratite trendove, a jednostavnim sitnim lampicama koje uvijek daju bajkovitu atmosferu, nikada ne možete pogriješiti.

Uživajte u nevjerojatnim fotografijama luksuznih vjenčanja s jezera Como.

hellomagazin.hr