Zašto su Harrison Ford i Calista Flockhart bili prisiljeni sjediti razdvojeni u Cannesu?

Svijet

Nezgodne situacije događaju se svugdje pa tako i u Cannesu.

Idok svjetske portale preplavljuju glamurozne fotografije poznatih dama u atraktivnim toaletama koje su odabrale za ovogodišnji filmski festival u Cannesu, neke više zanimaju ljubavne zgode glumaca i glumica koji su otputovali na francusku obalu.

Fanovima Harrisona Forda nije promaklo rijetko pojavljivanje na crvenom tepihu sa suprugom Calistom Flockhart, a ni nezgodan trenutak s kojim se celebrity par suočio zbog odluke organizatora.

Harrison Ford i Calista Flockhart u braku su već 13 godina
Naime, par koji je u braku još od 2010. godine, oduševio je rijetkim pojavljivanjem na crvenom tepihu na kojem su izgledali poput pravih zvijezda – on u klasičnom crnom smokingu, a ona u predivnoj crnoj haljini s tilom, iz kolekcije Zuhair Murad.

80-godišnji Harrison Ford i 58-godišnja glumica, koja je vrhunac svoje slave doživjela sredinom devedesetih glumeći u seriji Ally McBeal, izgledali su sretno i zaljubljeno držeći se za ruke na premijeri još jednog filma o Indiani Jonesu, koji je obilježio Fordovu karijeru.

Nasmijani par odlično se provodio sve dok nije ušao u dvoranu u kojoj se prikazivao film “Indiana Jones and the Dial of Destiny” i otkrio kakav je raspored sjedenja.

“Pogledaj, sjediš iza mene”, navodno je rekao Harrison Ford supruzi čije je lice promijenilo izraz. Calista je šutke krenula prema drugom redu u kojem je sjedila, a poznati je glumac sjeo na mjesto koje mu je dodijeljeno, pišu strani mediji.

Zašto su holivudski supružnici Harrison Ford i Calista Flockhart sjedili odvojeno?
Razlog zbog kojeg je par morao sjediti odvojeno za vrijeme projekcije Harrisonovog posljednjeg filma o Indiani Jonesu zapravo je jednostavan, otkrivaju iz organizacije.

Naime, Harrison Ford morao je sjediti između redatelja Jamesa Mangolda i glumice Phoebe Waller-Bridge, koja u filmu glumi Helenu Shaw, a u tom rasporedu sjedenja nije bilo mjesta za njegovu suprugu.

Nju, kako govore svjedoci, ta mala “neugodnost” ipak nije omela u naumu da uživa u novom filmu svojeg supruga, okružena kremom filmske industrije. “Calista se ponosno smijala tijekom cijelog filma”, izvijestili su kasnije izvori.

Ljubav se rodila na crvenom tepihu
Par se upoznao na dodjeli Zlatnog globusa 2002. godine i odmah zaljubio. U brak su uplovili 2010. godine, a tada je Harrison posvojio i njezinog sina Liama, kojeg je Calista posvojila 2001. godine.

hellomagazin.hr