ONE SU KRALJICE NEKRETNINA! Jedna Zida Kuću U Kolašinu, Druga Kupuje Stanove Po DEDINJU Pa Ih Rentiraju Za OGROMNE PARE, Dan 300 €

Showbizz

ONE SU KRALJICE NEKRETNINA! Jedna zida kuću u Kolašinu, druga kupuje stanove po DEDINJU pa ih rentiraju za OGROMNE PARE, dan 300 €

Dara Bubamara iskeširala 250.000 evra za dva stana u Beogradu, koje će izdavati, Grujićeva već iznajmljuje kuću u Kolašinu, a sada gradi još jednu. Dara Bubamara (46) i Katarina Grujić (30) rešile su da sve što zarade ulažu u nekretnine koje će izdavati! Tako Dara u Beogradu kupuje dva stana, a njena mlađa koleginica gradi kuće u Crnoj Gori.

– Dara već ima stan na Dedinju, u kome boravi kada zbog posla dođe iz Novog Sada. Međutim, odlučila je da kupi još dva stana koja će izdavati! Oba su u istoj zgradi na Dedinju i dobila je popust jer je prodavac njen prijatelj. Dogovorili su se da sve plati u kešu! Oba su na istom spratu, jednosoban košta 150.000 evra, a garsonjera skoro 100.000 evra – kaže izvor i dodaje da je Bubamaru na ovo nagovorio bivši suprug Milan Kesić.

– Dara i Milan su u super odnosima, on joj je predlagao da kupi nekretnine koje može da izdaje. Rekao joj je da mora pametno da ulaže svoj novac, a ne da troši samo na putovanja, skupu garderobu i kola. Dara ga je poslušala!

Isto razmišlja i Darina koleginica Katarina Grujić. Ona je već završila gradnju jedne kuće u Kolašinu i uveliko je izdaje, a sada gradi još jednu.

– Kaća je početkom godine počela da iznajmljuje kuću koja ima kamin i saunu, nekoliko spavaćih soba i prostrani dnevni boravak. Ona je izdaje za 300 evra po danu, a kad je videla da je zatrpana rezervacijama, odlučila je da zida još jednu kuću! Radovi uveliko traju, a budući da Grujići imaju mnogo zemlje, planiraju da naprave ceo kompleks! Kaća zbog čestih nastupa nema vremena da nadgleda radove, već to čini njena sestra Bojana – priča naš dobro obavešteni izvor.

Dara nije želela da komentariše novi biznis koji je pokrenula, a Kaća je potvrdila saznanja.

– Tačno je da pravimo još jednu kuću u Crnoj Gori. Mnogo dobro nam ide taj biznis, pa smo odlučili da ga proširimo i napravimo još jednu kuću, malo manju. Prva je predviđena za osmoro ljudi, a druga će biti za četvoro. Imam još neke ideje, ali ne bih ih otkrivala – kaže pevačica, koja ima i vilu sa bazenom u samom centru Budve, ali nju zasad ne želi da izdaje.

– Tu kuću u Budvi ne izdajemo, ona je za nas. Trudimo se da budemo celo leto svi zajedno na moru, a ja odatle putujem na nastupe.

Pored Dare Bubamare i Katarine Grujić, svoje nekretnine izdaju još neke njihove koleginice. Nataša Bekvalac svoju vilu na salašu u Čeneju izdaje uglavnom za proslave, isto radi i Marina Tadić, koja ima kuću na Avali. Ivana Selakov iznajmljuje dve kuće na Zlatiboru, a Ceca Ražnatović svoje apartmane za Kopaoniku.

(kurir.rs/informer)