Igra sudbine: Bivši dečko Anastasije Ražnatović POSTAJE OTAC, buduća mama otkrila pol bebe FOTO

Showbizz

Bivši dečko Anastasije Ražnatović postaje otac

Posle raskida petogodišnje veze, Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić krenuli su dalje. Za kratko vreme oboje su pronašli novu ljubav.

Ćerka Cece Ražnatović nedavno nas je obradovala vestima da će ona i njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj, do kraja godine postati roditelji, a prinova stiže i u dom Đorđa Kuljića i njegove devojke Mile Radojević.

Đorđe i Mila pohvalili su se na Instagramu da će postati roditelji, a fotografija sa romantičnog krstarenja otkriva da će, baš kao Anastasija i Nemanja, dobiti devojčicu.

Budućoj mami već se nazire stomak, dok osmeh na Kuljićevom licu, koji ponosno maše roze bakljom, govori više od hiljadu reči.

Više puta sam rekla da mu želim sve najbolje i da ima pravo da bude s kim god želi, kao što i ja imam to pravo. Idemo dalje, to je potpuno normalno. Ko god da je u pitanju, zaista mu želim sreću, i to je sve što imam da kažem na tu temu – prokomentarisala je posle raskida Anastasija novu vezu svog bivšeg dečka, ne pominjući mu ime.

Podsetimo, Đorđe potiče iz ugledne novosadske porodice, u kojoj se uspeh prenosi s kolena na koleno. Dugo je živeo u Americi, gde se i školovao. Prethodno je završio elitnu srednju školu u Švajcarskoj. U vreme dok je živeo u Njujorku družio se sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija Anjom, sa kojom ga i danas vezuje blisko prijateljstvo, koja je svojevremeno otkrila da su u Velikoj jabuci bili i cimeri. Među Kuljićevim poznatim drugovima je i prvi reket planete Novak Đoković.

Nastavljajući stopama oca, uspešnog biznismena, Đorđe je sa one strane Atlantika ušao u poslovne vode i sada upravlja velikom kompanijom za transport – počeo je sa jednim kamionom, a danas ih poseduje više od sto, i svi rade punom parom. Upućeni kažu da je veliki hedonista i da baš ume da uživa u svemu što se podrazumeva kada raspolažete sa mnogo novca.

hellomagazin.rs