Jovana, šta učini od čoveka?! Goran Bogdan više ne izgleda ovako, dvaput ćete pogledati novu fotografiju

Showbizz

Izgled Gorana Bogdana iznenadio javnost

Karijera Gorana Bogdana kao da je predodređena da ide samo uzlaznom linijom, a novi poslovni uspeh beleži filmom „Daleko” koji se prikazuje na Netflixu. U intervjuu koji je nedavno dao za hrvatske medije harizmatični glumac otkrio je da između projekata radi na zemlji u Istri, čita knjige, sluša muziku i gleda filmove.

Kao što je poznato, poslovnu i privatnu svakodnevicu Bogdan niz godina deli sa beogradskom glumicom Jovanom Stojiljković i mnogi ih smatraju jednim od najskladnijih i najlepših parova.

Uoči prikazivanja serije “Područje bez signala, u kojoj ima jednu od glavnih uloga, Jovana je otkrila hrvatskoj Gloriji zašto voli da deli kadar sa Goranom.

– Ovaj put nemamo puno zajedničkih scena, no bilo mi je veliko zadovoljstvo da ponovo s njim snimam jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo povjerenje – ispričala je Jovana koja, kao i Goran, svoj privatni život nerado deli s javnošću.

S obzirom na to da ide iz uloge u ulogu, mnogi su Goranovu najnoviju objavu iz frizerskog salona uz potpis „New look”, shvatili kao pripremu za neki sledeći projekat, a u komentarima su mu poručili da izgleda odlično, da je vrhunski glumac, ali i da je primetno smršao.

hellomagazin.rs