“KOLIKO SLOVA IMA AZBUKA?” Blam folk pevača usred emisije – voditelj ga ODMAH ISPRAVIO, a tek da vidite njegovu reakciju

Region

Folk pevač Mitar Mirić nije znao koliko slova ima azbuka, pa se izblamirao u emisiji kada je dao odgovor na ovo pitanje.

Mitar Mirić je, naime, gostovao u “Amidži šou”, a u jednom segmentu emisije je igrao igricu i odgovarao je na pitanja u emisiji, a onda se žestoko obrukao.

Pitanje je glasilo: ”Koliko slova ima u azbuci?”

– 32 – odgovorio je kao iz topa.

– 30, 30 slova ima – ispravio ga je Ognjen.

– Da, da 30, to sam i rekao – pravdao se Mirić.

Inače, voditeljka Dušica Jakovljević žestoko je oplela po pevaču Mitra Mirića zbog spota koji je snimio sa duplo mlađom devojkom.

Sve je počelo njegovom objavom najnovijeg spota, u kojem devojka pleše oko njega u tangama, a on joj, u pesmi, obećava “kule i gradove”.

– Je l’ vas nije sramota??? Objasnio je kako matorac od 66 godina obećava klinki kule i gradove da bi bila sa njim – i ova mučenica… Zgrožena sam – napisala je ona i dodala:

– Muka mi je.

Ubrzo se oglasio i Mitar Mirić i odgovorio voditeljki.

“Moguće je da je ljubomorna na prelepu Brazilku koja se pojavljuje u spotu. Možda joj je krivo što ona nije tu. Meni je najbitnije da je pesma postala hit. Možda je nekome preterano, ali ovo je samo spot i to je normalno. Pokazao sam se kao odličan glumac i najbitnije, reditelj i ja smo prezadovoljni”, rekao je Mitar i poslao poruku Dušici:

“Nema ona pravo bilo šta da kaže, bolje joj je da vodi Zadrugu i prestane da morališe. Samo neka ona nastavi da gleda spot, meni će tako da rastu pregledi na Jutjubu”.

Inače, folker se nedavno našao u centru skandala nakon što su na mrežama procurele poruka koje je slao nepoznatoj devojci.

” Poz” napisao je on, a onda potom “Odakle je Dajana” – piše u porukama koje su osvanule na društvenim mrežama.

Ubrzo je snimak postao viralan, te se ispod njega nižu komentari poput: “hahaha, osetio piletinu”, “šta taj matori hoće”…

Podsetimo, iako je u srećnom braku, Mitar Mirić se i pre nekoliko godina našao u centru skandala kada je odjeknula vest o njegovoj aferi sa 30 godina mlađom koleginicom Draganom Janićijević.

blic.rs