“ŽELIM DA OVAJ DAN TRAJE ZAUVEK” Tragične poslednje reči neveste upućene mužu pre nego što ju je usmrtio pijani vozač

Svijet

Nevesta je rekla svom novopečenom suprugu da želi da njihov dan venčanja “traje zauvek”, nekoliko trenutaka pre nego što ju je usmrtio pijani vozač koji se zabio u njihovo golf vozilo.

Samanta i Arik Hačinson išli su sa mesta na kojem su slavili venčanje u Foli Biču u Južnoj Karolini kad je u njih udarila “tojota” koju je vozila Džejmi Li Komorovski (25).

Golf vozilo se prevrnulo više puta nakon što ju je “tojota” odbacila oko 100 metara.

Кomoroski je u trenutku nesreće vozila iznajmljeni automobil brzinom od 105 km/h i samo je nakratko pritisnula kočnicu pre nego što je udarila u vozilo novopečenog para. Ograničenje brzine na tom području je 40 km/h. U krvi je imala alkoholola 0,261 promila, što je tri puta veće od dozvoljenog. Ona je optužena za ubistvo i vožnju u pijanom stanju. Ako bude osuđena, preti joj kazna do 25 godina zatvora.

Samanta (34) je od pretrpljenih povreda umrla dok su Ariku slomljene obe noge, imao je višestruke preloma lica i potres mozga. Samantina porodica je u utorak, dve nedelje nakon tragedije, otkrila njene potresne poslednje reči.

Pogledala je u njega (Arika) dok su sedeli u golf vozilu i rekla: “Želim da ovaj dan traje zauvek” – ispričala je njena sestra Mendi Dženkins, preneo je “Dejli mejl”.

Samantina majka Lisa Miler rekla je da je njena ćerka konačno bila pronašla ljubav kakvu je uvek želela. Ali, tragedija se dogodila svega nekoliko sati nakon venčanja para.

Sigurno nam se smeška negde odozgo – rekla je ona.

Arik je rekao da se oseća dobro i da se oporavlja, ali da mu se nakon tragedije javlja mnogo ljudi i da je Sem ostavila traga na svima njima.

-To mi mnogo znači – rekao je on.

Na stranici na “GoFundMe” do sada je za sahranu i bolničke troškove sakupljeno više od 720.000 donacija.

blic.rs