DA MOZAK STANE Evo koliko treba izdvojiti novca da bi gledali Novaka na Rolan Garosu (FOTO)

Region

Nema sumnje, predstojeći Rolan Garos je od istorijskog značaja za svjetski tenis.

Tu će srpski teniser Novak Đoković imati priliku da postane vlasnik najvećeg broja grend slem titula, ali i Rafael Nadal čiji nastup je još uvijek neizvjestan. Obojica trenutno imaju po 22.

Bilo kako bilo, ako želite da budete prisutni na licu mjesta i da budete dio vjerovatno najvećeg spektakla bijelog sporta, moraćete papreno to da platite.

Kako stvari stoje, trenutna cijena karata za prvo kolo na Filip Šatrijeu ili Suzan Lenglenu se kreće od 300 pa do 667 evra. Upravo se na ta dva stadiona, po navici, očekuje nastup Novaka.

Mnogi su već sada kupili ulaznice i pokušavaju da ih preprodaju po mnogo većim cijenama.

Interesantno je da za drugu rundu može da se nabavi karta za 240 evra na ova dva terena, a da cijena ide do 460 evra.

Trenutno raspoložive karte za četvrtfinale koštaju od 464 evra do 1.790 evra ukoliko želite najbolju uslugu koja može da se ponudi na Šatrijeu.

Jasno je da Novak od četvrtfinala pa dalje neće vidjeti niti jedan drugi stadion osim toga, naravno, ukoliko bude gurao do samog kraja.

Od 534 evra se kreću ulaznice za glavni stadion što se tiče polufinala, a sve moguće pogodnosti bi imali sa kartom koja košta čak 3.999 evra.

Finale?

Ukoliko uspijete uopšte da dođete do karte možete da je dobijete za najmanje 800 evra, dok kraljevski prijem i ono najbolje što se nudi košta 8.000 evra.

Sve u svemu, “skupa igračka” i prilično nedohvatljiva zabava za mnoge sa ovih prostora, ali će se širom svijeta sigurno tražiti karta više kako se budemo približavali kraju turnira, piše Telegraf.

srpskainfo,com