Otišao u šetnju sa psom i nije se vratio: Darko (35) nestao u Hrvatskoj, policija i prijatelji ga traže

Region

Na području Cernika juče je nestao 35-godišnji Darko Betlach koji je u poslepodnevnim satima otišao da prošeta psa prema Šumetlici, ali pas se kući vratio bez njega i od tada traje potraga za njim.

Na Fejsbuk stranici “Novogradiške njuške” navodi se da je Darko u trenutku nestanka nosio sivu jaknu, belu majicu, crnu trenerku i crne gumene čizme. U potrazi učestvuju članovi HGSS-a sa psima tragačima, kao i članovi DVD-a, a koriste se i dronovi za pregled iz vazduha. Njegovi prijatelji mole za bilo kakvu pomoć.

Dragi prijatelji i svi koji pratite stranicu!

Na području Cernika nestao je 35-godišnji Darko Betlach koji se jučer u poslijepodnevnim satima sa psom uputio prema Šumetlici. Amora je kao štene spasio s ulice i udomio. Pas Amor se vratio kući bez Darka, te je prijavljen nestanak i od toga trenutka traje opsežna potraga za Darkom!…
See more

Policija navodi da je Darko iz Cernika visok 186 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči i srednje je građe. Inače, psa sa kojim je posljednji put viđen, Amora, Darko je kao štene spasao sa ulice i udomio.

(Večernji list)