“Tjera oblake”: Franka otkrila koja ju boja ruža za usne uvijek može razveseliti

Showbizz

Crveni ruž na glasu je kao beauty superjunak koji podiže raspoloženje, a pjevačica Franka Batelić na Instagramu je otkrila koja joj je nijansa najdraža.

“Kad si loše volje, nanesi crveni ruž i kreni u napad”, samo je jedan od popularnih citata vezanih za omiljenu boju ruža za usne koji se smatra vrhuncem elegancije još od davnih dana.

Kao ultimativni simbol moći i ženske snage crveni ruž nosile su ga sufražetkinje, glumice zlatnog doba Hollywooda i brojne slavne dame tijekom godina, a danas ga obožavaju žene koje šminkom vole naglasiti svoju ženstvenost i svom outfitu dodati dozu glamura.

Franka Batelić otkrila svoju najdražu nijansu
U moć koju crveni ruž ima i njegov efekt podizanja raspoloženja, uvjerile su se mnoge žene, a taj mali beauty junak posebno je drag i hrvatskoj pjevačici Franki Batelić koja mu je posvetila svoju posljednju objavu na Instagramu.

Na fotografiji koja je već u prvih sat vremena prikupila preko tisuću i pol likeova fanova, Franka nosi satensku crvenu haljinu s volanima te ruž za usne pripadajuće nijanse i samozatajno se osmjehuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Pjevačica je otkrila kako joj je najdraža crvena nijansa ona u boji cvijeta maka te da smatra kako ta boja ima “posebne moći” kad je “tjeranje tmurnih oblaka” u pitanju.

“Kako izdržati tmurne, kišne dane i instantno podići raspoloženje i sebi i drugima koje sretneš?”, napisala je i dodala: “I got you covered. POPPY FIELD, nijansa crvene koja rastjeruje i najtmurnije oblake i vraća proljeće!”

Naime, Poppy Field (u prijevodu Polje maka), crvena je nijansa ruža iz Frankine nove beauty kolekcije pod nazivom Frankly Good, koju je nedavno predstavila javnosti.

Ruževi za usne samo su dio ponude u kojoj Franka spaja trendove s tradicijom.

hellomagazin.hr