Rak je ugasio divan život i veliku ljubav! Brazilska odbojkašica umrla, na oproštaju ostavila pismo o suprugu (FOTO)

Svijet

Tužna vest za svetsku odbojkašku zajednicu.

U četvrtak, 11. maja, brazilska odbojkašica Ana Paula Borgo izgubila je svoju najvažniju bitku za život u 29. godini.

Bivša reprezentativka Brazila objavila je prošle godine da je počela njena borba protiv raka. Igrala je u otaždbini, a gradila je i karijeru u Turskoj i Italiji.

Od kada joj je dijagnostikovana bolest, Paula je delila poruke vere na društvenim mrežama, pokazujući veliko samopouzdanje, uprkos agresivnom tumoru na stomaku koji je već tada metastazirao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Paula Borgo (@anapaula8borgo)

Ona se u tekstu zahvalila svom suprugu Karlosu Gedesu.

– Naš 5. dan je prošao i nisam bila dovoljno dobro da bih govorila. Provodiš peti dan u bolnici sa mnom brinući sei govoreći mi koliko me voliš. Videla sam članke o muževima koji su napustili svoje žene kada su se razbolele, Karlos je potpuno drugačiji, samo je pokazao koliko me voli, pokazujući da je on zaista čovek kojeg mi je Bog poslao – pisala je na Instagramu odbojkašica:

– Dušo, imam toliko dobrih stvari da kažem o tebi, toliko tekstova da napišem o tvom karakteru, toliko lepih fraza da kažem o ljudskom biću kao što si ti, ali neću dugo. Samo sam želela da svi imaju privilegiju da imaju Karlosa u svom životu, sina kao što je Karlos, muža, brata i svakako da bi Karlos bio izuzetan otac. Volim te ljubavi moja, sa tobom do kraja! Zahvalna našem veličanstvenom Bogu koji te je poslao kao lep dar meni!

24sedam.rs