KUVA U STAROJ MALOJ ŠERPI, OVDE ŽIVI LEPA LUKIĆ: Otvorila vrata svog doma, svima zapao za oko JEDAN DETALJ…

Region

U nastavku današnjeg članka se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a naša današnja tema će da bude jedna od najpoznatijih pjevačica stare generacije, tačnije pisat ćemo o Lepoj Lukić. Zanimljivo je to da to nije zapravo njeno pravo ime, a pravo ime ove umjetnice jeste Lepava Mušović, koja je rođena 16 januara 1940 godine u selu Milošaju koje je jako blizu Kraljeva.

Lepa Lukić pored nevjerovatne muzičke karijere, priuštila je svojim fanovima da je gledaju i u raznim rijaliti programima, u kojima je ona učestvovala i gdje smo svi mi imali priliku da je gledamo u nekom sasvim drugom izdanju. Već dugi niz godina ona nije aktivna kada je muzika u pitanju, a tu su naravno i godine koje su je sustigle. Ona je već duže vrijeme sama, a bez supruga je ostala prije nekoliko godina, koji je pre minuo u Kanadi. Tako da je njoj ostala njegova penzija, a ima i svoje dvije, pa tako da možemo da kažemo da ona živi nekim normalnim i solidnim životom.

Nju su nedavno posjetili novinari koji su je zatekli sa njenim mačkom Tomom, koji joj je danas jedino, a možda i najbolje društvo. Kada su u pitanju njene kolege, većina je zaboravila na nju, ali ono što je za pohvalu jeste to da je ona stalno u kontaktu sa pjevačicom Snežanom Đurišić, koja joj je inače jedina pritekla u pomoć za vrijeme pandemije korona virusa, i sama Lepa Lukić je nekoliko puta izjavila da joj je ona na tome neizmjerno zahvalna. Vaša mišljenja?

alternativaonline.info