Žene koje sudove peru su nezadovoljne u braku i u krevetu sa suprugom im je loše – ova srpska psihoterapeutkinja otkriva – “najbolje je da se plati za njihove usluge”

Region

Mnogo zanimljiva tema u nastavku ovog članka, radi se o tome da će se ovo samo ženama dopasti, ali možda i muškarcima. U posljednje dvije decenije su se mnogo promijenila vremena za supružnike.

Nekada su muškarci bili ti koji su radili pa su donosili hranu na stol. Žene su za to vrijeme bile posvećene porodici i djeci, ali vodili su i kućanska posla. Ipak, danas smo došli do ravnoteže u svim segmentima, pa tako i u obavljanju kućanskih poslova.

Nije više papučar neko ko pere suđe ili usisava, nego muškarac koji istinski voli ženu i želi da joj pomogne u odrađivanju obaveza. Postavlja se sada pitanje, koliko je to ispravno?

Milena Milanović, gostovala je na PRVA TV, inače riječ je o popularnoj srpskoj psihoterapeutkinji koja je bila gost u emisiji 150 minuta, a poručila je sljedeće:

Kad se govori o ravnopravnosti spolova i podjeli kućanskih obaveza, ne radi se o pravednosti, jesu li raspoređeni poslovi ravnomjerno ili ne…

U biti je ljubav, osjećaj brige. Obraća se pažnja jedno na drugo. Kad bi jedni druge slušali, odnosno kad bi se mogli osjećaji razumjeti, ne bi bilo ni svađa ni nesporazuma.

Ženi imponuje to dam uškarac sjecka povrće dok ona priprema meso za juhu, daje joj motiv da se može na njega uvijek osloniti.

Ako su oba pola angažovana, rade i pridonose zajednici, rješenje je onda da se plate usluge za obavljanje poslova jednom sedmično. Angažujte neku ženu koja će doći i očistiti kuću.

alternativaonline.info