Zlatni nameštaj i kristalni lusteri: Rodići renovirali porodičnu vilu u Titelu, u ovom luksuzu žive Veljko i Bogdana FOTO

Region

Kuća porodice Rodić najlepša u Titelu FOTO

Veza, a zatim i brak, njihove ćerke Bogdane sa Veljkom Ražnatovićem usmerila je medijsku pažnju ka porodici Rodić iz Titela, a to interesovanje dodatno je pojačano kada je ćerka Bojana postala snaja Goce Božinovske.

Danijela i Bogdan Rodić važe za vredne, skromne i čestite ljude, tako su vaspitali i svoje tri ćerke – Natašu, Bojanu i Bogdanu, pa ne čudi što su u svom mestu porodica za primer. Oduvek su se bavili poljoprivredom i uzgojem pilića, koji se mogu naći na nekoliko pijaca – što u Beogradu, što u Vojvodini, a zarađeni novac ulagali su u porodičnu firmu i kuću.

U Titelu su izgradili višespratnicu koja se ističe belom fasadom, dok dvorište okružuje betonska ograda i kapija od kovanog gvožđa. Unutrašnjost njihovog doma odiše luksuzom koji je vidljiv na svakom koraku – od mermernih podova do skupocenih kristalnih lustera.

Kuhinja i trpezarija spojene su u jednu veliku prostoriju. U prvom planu su ugradni elementi u beloj boji, masivan trpezarijski sto i tapacirane zlatne stolice.

Zahvaljujući ćerkama Bogdani i Bojani, njihovi roditelji dobili su četiri unuka, a ponosni baba i deda obezbedili su im pravi dečji vozni park, pa mališani mogu da uživaju vozeći oko kuće automobilčiće na akumulator ili bicikle.

hellomagazin.rs