Sav prljav veš izneli su javno, Mia i Luna su jedino dobro što im se desilo u braku: Za ćerkama Marine Perazić i Firčija se SVI okreću FOTO

Showbizz

Ćerke Marine Perazić i bivšeg bubnjara EKV izgledaju nestvarno

Pevačicu Marinu Perazić, rodom iz Rijeke, jugoslovenska publika je upoznala osamdesetih kao pevačicu grupe “Denis i Denis”, a onda i kao solo umetnika.

Predvodnica elektronske muzike u bivšoj Jugi nosila je i laskavu titulu seks simbola SFRJ, a o njenom burnom braku i dan danas se priča.

Marina je sa bivšim suprugom Ivanom Feceom Firčijem imala veoma turbulentan odnos koji im je doneo ćerke Miu Katarinu i Lunu Mariu Fece.

Odnos koji je počeo kao zaljubljenost na prvi pogled pretvorio se u mučnu vezu. Kako je pevačica koja se danas bavi treninzima Zumbe pričala, bivši suprug ju je fizički i psihički zlostavljao, pa je ona zbog toga sa ćerkama pobegla iz Amerike gde su neko vreme živeli svi skupa.

Onda je Ivan Fece Firči koji je bio bubnjar novosadske grupe Luna i kultnog sastava Ekaterina Velika, optužio je bivšu suprugu za otmicu dece.

Mnogo prljavog veša bilo je izneto u javnost, a onda su se strasti, makar javno, smirile.

Najlepša strana Marininog i Ivanovog braka svakako su njihove ćerke koje žive u Njujorku, a često dolaze i u Novi Sad.

Starija Mia danas ovako izgleda. Bavi se modnim dizajnom, ima svoj brend, a njen autentični modni ukus do izražaja dolazi i u ličnom stilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Katarina Fece (@nycgirl81291)

Ovo je mlađa Luna koja je žustro branila tatu u TV studiju tokom trajanja rijaliti takmičenja u kojem je i on, nakon bivše supruge, učestvovao i u kojem je izazvao burne i oprečne reakcije javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Maria Feöcze (@lunafeocze)

hellomagazin.rs