SKANDAL NA EVROVIZIJI! ULETEO NA SCENU I POČEO DA BIJE PEVAČICU: Otkriveni detalji HAOSA – “Celo obezbeđenje ga TUKLO”

Zanimljivosti

Pevačica Danica Krstić otkrila je nepoznate detalje sa Evrovizije i govorila o stravičnom događaju koji se, kako je ispričala, dogodio pred njen nastup.

Evrovizija je jedno od najgledanijih muzičkih takmičenja, u kojoj pretežno države Evrope, ali i drugih pojedinih delova sveta predstavljaju svoju zemlju.

Večeras ćemo na trećem kanalu RTS-a gledati prvo polufinalno veče, a naš predstavnik Luke Black nastupiće pod rednim brojem tri. Organizatori ovog takmičenja iz godine u godinu daju sve od sebe da kompletan događaj bude na vrhuncu, a pevačica Danica Krstić prepričala je stravičan događaj koji se dogodio kada je ona nastupala sa grupom “Balkanika” 2018. godine

Ona je gostovala u “Pulsu Srbije” i ispričala da je jedan nasilnik ušao na scenu i oteo mikrofon pevačici koja je tada pevala.

“Ima mnogo pravila i tih mesta kroz koje morate da prođete kako bi minutaža bila ispoštovana i da bi sve prošlo kako treba. Sve u minut mora da bude tačno. Postoji označen deo iza scene gde svi stoje dok kolega završava, međutim, nekoliko sekundi pred kraj, sledeći takmičar maltene bude tik pored scene. U tom trenutku, vidimo čoveka kako izlazi na scenu i počinje da tuče pevačicu”, započela je Krstić, pa nastavila:

“”Oteo joj mikrofon i počeo nešto da priča. Obezbeđenje ga ubrzo izvuklo, i to je zapravo bilo u prenosu, samo što su kadriranjem uspeli da to opeglaju. Devojka je izuzetno profesionalno uzelo mikrofon od obezbeđenja i nastavila da peva. Ona se tresla, a mi smo bili u šoku. Tog čoveka je tuklo šest ljudi iz obezbeđenja i ne mogu da ga obuzdaju.”

mondo.rs