Njihovo Prijateljstvo Bilo Je Primer Celoj Estradi! Isplivala Nikad Viđena Fotografija Dragane Mirković I Njenog Omiljenog Kolege!

Showbizz

Njihovo prijateljstvo bilo je primer celoj estradi! Isplivala nikad viđena fotografija Dragane Mirković i njenog omiljenog kolege!

Sredinom devedesetih godina prošlog veka Dragana Mirković, važila je za jednu od najvećih zvezda popularne muzike, a taj status sačuvala je i danas.

Dragana je oduvek omiljena među kolegama, pa su je i tada stalno viđali u društvu pevača koji su oduvek na nju gledali kao na prijatelja. Ona je ta prijateljstva krunisala i duetskim pesmama, pa je poznato da je ukrstila glas sa Željkom Šašićem, snimivši pesmu ‘Oći pune tuge’.

Veću pompu izazvao je duet sa popularnim Ninom koji je sa Draganom snimio pesmu ‘Divlja devojka’, koja je objavljena 1995.godina na Draganinom albumu na kojem se nalazi jedan od njenih najvećih hitova ”Plači zemljo”.

Poznato je da su se Dragana i Nino družili i privatno, a njhov odnos većini u to vreme bio je za primer. Na jednom Instagram nalogu objavljena je nedavno njihova fotografija iz tog perioda koja do sada nije viđena. Takodje, poznato je da je Dragana vrlo rado pevala prateće vokale Ninu na nekoliko njegovih albuma s početka devedesetih godina prošlog veka.

(Kurir.rs/Pink.rs)