Ovo je 21-godišnjak koji je kod Mladenovca ubio osam osoba, u pokolj je krenuo nakon svađe

Region

Osam osoba je ubijeno, a više od 10 ranjeno. Mladić je u njih pucao iz automatskog oružja, a za njim sada traga oko 600 pripadnika specijalnih jedinica

Osumnjičeni za ubojstvo osam osoba kod Mladenovca u Srbiji je 21-godišnji Uroš B., inače sin vojne osobe, pišu srbijanski mediji. On je nakon krvavog pohoda u bijegu te za njim tragaju specijalne i helikopterske jedinice MUP-a.

Prema prvim informacijama, 21-godišnjak je počeo pucati nakon svađe. Pokolj je počeo u selu Dubona, a zatim je pucao i u Malom Orašju i selu Šepšin kod Mladenovca.

Osam osoba je ubijeno, a više od 10 ranjeno. Mladić je u njih pucao iz automatskog oružja, a za njim je tragalo oko 600 pripadnika specijalnih jedinica. Srbijanski ministar policije Bratislav Gašić izjavio je da je riječ o terorističkom činu.

Napadač je posljednji put viđen kod Malog Požarevca, a vozio se navodno u Mercedesu. RTS je javio kako je uhićen kod Kragujevca. Telegraf piše kako je osumnjičeni bio s društvom u školskom dvorištu kada su se posvađali. Otišao je kući uzeti automatsku pušku, vratio se i počeo pucati. Dosad nikad nije osuđivan.

vecernji.hr