NEDA UKRADEN IMA TOLIKO VELIKI STAN DA SE SA UKUĆANIMA NE SREĆE! Pevačici Je Na Prvom Mestu Komfor, A Na Ovaj Način KOMUNICIRAJU

Showbizz

NEDA UKRADEN IMA TOLIKO VELIKI STAN DA SE SA UKUĆANIMA NE SREĆE! Pevačici je na prvom mestu komfor, a na ovaj način KOMUNICIRAJU

Neda Ukraden jedna je od imućnijih na domaćoj estradi, a u svom vlasništvu poseduje nekoliko ozbiljnih nekretnina, a stan u kojem živi sa porodicom toliko je prostran da moraju da se dozivaju telefonima. Poslednji u nizu njenih stanova jeste onaj u Zagrebu, o čemu je Kurir pisao nedavno.

Osim toga, poseduje kuću u Boki Kotorskoj, dva stana na Banovom brdu, kao i luksuznu nekretninu u elitnom naselju Beograd na vodi. Njena ćerka Jelena, jednom prilikom je kazala da je njihov stan u kome žive toliko veliki da se dozivaju telefonima.

„Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima“, rekla je svojevremeno za „Blic“ Jelena.

(Kurir.rs)