Karleuša Pokazala Novi Džip Od 183.000 Eura: Ima Masažere U Sjedištima I Frižider!

Showbizz

Karleuša pokazala novi džip od 183.000 eura: Ima masažere u sjedištima i frižider!

Jelena Karleuša častila je samu sebe džipom od čak 183.000 eura! Pop zvijezda pazarila je najnoviji “mercedes” AMG G-63, koji spada u jedno od najluksuznijih vozila ovog brenda. JK, koja je već duže vrijeme najavljivala da će kupiti automobil, a sada pohvalila se novim mezimcem na društvenim mrežama.

– Karleuša već sedam godina vozi “mercedes” kupe GLE 450, koji joj je 2016. godine poklonio suprug Duško Tošić. Da bi je iznenadio, bivši fudbaler je iskeširao 70.000 eura. Pevačica je zbog posla i privatnih putovanja “starim” kolima prešla hiljade kilometara, dosadio joj je i žarko je željela novi. Štedjela je novac proteklih godinu dana i sad je konačno kupila novi model džipa omiljenog proizvođača automobila – priča dobro obaviješten izvor za Informer i dodaje da “mala od skandala” nije pitala koliko košta:

– Htjela je bezbijedan auto, prije svega zbog kćerki, s kojima često putuje. Ovaj džip ima blokadu motora, automatsko kočenje, senzor mrtvog ugla i vazdušne jastuke sa svih strana, čak i za koljena. Dodatan novac dala je i za personalizovanu registarsku tablicu, na kojoj su ispisani inicijali “JK”. To zadovoljstvo je doplatila još 800 eura.

Pored toga što brine o bezbijednosti, Jelena se odlučila za najskuplji model i zbog dodatne opreme.

– Sva sjedišta imaju grijanje, obložena su prirodnom kožom i masažerima! Svjetla se prilagođavaju svim spoljašnjim uslovima, a tu je i kamera koja snima put, kontrolna tabla sa koje se reguliše cijeli sistem u kolima, kao i odličan audio-sistem. Zanimljivo je da se retrovizor sam spušta pri hodu unazad, a brzine mogu da se mijenjaju na volanu. Čak je moguće kolima davati glasovne komande! Džip ima i mali frižider, kao i ostavu za čaše – kaže naš sagovornik.

– Kao prava lavica, volim skupe stvari. Tako je i kada je riječ o kolima. Obožavam dobre i ozbiljne mašine na četiri točka. Često sam na putu i znači mi da se vozim u sigurnom automobilu. Ali ne volim brzu vožnju. Kada sam za volanom, vozim pažljivo i nikad ne prelazim maksimalnu dozvoljenu brzinu. Kada me neko drugi vozi, uvijek mu napomenem da obrati pažnju i da vozi sporije – kaže Jelena.

(ekskluziva.ba)