OTKRIVENI DUGO ČUVANI DETALJI BRAKA HARISA I MELINE: GODINAMA JOJ OVO BRANI

Showbizz

OTKRIVENI DUGO ČUVANI DETALJI BRAKA HARISA I MELINE: GODINAMA JOJ OVO BRANI

Haris Džinović ne odustaje od šešira i kačketa, ali ga neke kolege iza leđa sad ogovaraju da ne treba da farba brkove, jer niko nije toliko naivan da ne primjećuje kako su mu brkovi zift crni, a kosa prosijeda i svjetlija.

Niko mu to navodno ne govori u lice, jer su svjesni da je Haris strog i da ne dopušta da mu se iko miješa u život. Međutim, kako izvor za regionalne medije tvrdi, poznati pjevač itekako se miješa u odluke svoje supruge Meline. Navodno joj ne dozvoljava da godinama promijeni frizuru, boju kose ili dužinu.

On je bio jako strog i prema kćerki Dini dok je odrastala, Melina se žalila da joj kao djevojčici nije dozvoljavao da kupi šminku i brusthaltere jer je želio da mu kćerka što duže ostane dijete – kaže izvor sa estrade i dodaje da se sad jako nervira zbog kćerkinih objava na Instagramu i da to ne želi ni da gleda, ni da komentariše. Ipak, Melina je javno priznala da se ni njoj to ne dopada.

-Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu – rekla je ona.

Inače Đina je jako popularna na Instagramu i ne libi se da pokaže koliko je zgodna i izazovna, pa pozira u raznim golišavim izdanjima.

hayat.ba