ZAVIRITE U VOZNI PARK OD 837.000 €! Saša Popović Vlasnik Je Najskupljih Automobila, Pogledajte Kako Besne Mašine Izgledaju

Showbizz

ZAVIRITE U VOZNI PARK OD 837.000 €! Saša Popović vlasnik je najskupljih automobila, pogledajte kako besne mašine izgledaju

Estradni moćnik Saša Popović, iako je zvanično u penziji, neumorno i dalje radi i pametno ulaže novac koji je zaradio od prodaje “Granda”. Kako je svima već poznato, on je veliki zaljubljenik u automobile, a sada se na snimanju Zvezda Granda pojavio u novom za kojim su se svi okrenuli.

Skupoceni četvorotočkaš u žutoj boji osvojio je mnoge poglede, a Sale se šepurio znajući da vozi “zverinu”. Kako mediji prenose, ova mašina košta oko 230.000 evra. Žuti automobil je kabrio, a Sale je iskoristio priliku pa je spustio krov i uživao u vožnji.

Ovo je još jedna limitirana verzija automobila, pa tako još jednom Popović vozi jedan od najskupljih automobila na estradi. Podsetimo, vozni park Saše Popovića vredeo je 607.000 evra, a poznato je da on svake godine kupuje nova kola. Poseduje „porše“ od 180.000 evra, kao i tri BMW-a, dva “mercedes”.

kurir.rs/espreso